Over ons

Welkom bij Vintara Mode, jouw modebestemming

Bij Vintara Mode zijn we gepassioneerd door mode en stijl. Onze reis begon met een visie om modeliefhebbers overal ter wereld hoogwaardige, trendy kleding en accessoires te bieden. We zijn meer dan alleen een winkel: we zijn een viering van individualiteit en stijl.

Onze collecties

Onze modecollecties komen tegemoet aan een breed scala aan smaken en voorkeuren. Of je je nu kleedt voor een speciale gelegenheid of op zoek bent naar dagelijkse kleding, bij ons zit je goed.

Onze toewijding aan kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. We selecteren elk stuk zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen van vakmanschap en stijl. Ons doel is om u mode te bieden die niet alleen modieus is, maar ook duurzaam en comfortabel.

Duurzame en ethische mode

Wij geloven in het belang van duurzaamheid en ethische praktijken in de mode. Wij streven ernaar producten op verantwoorde wijze in te kopen en ervoor te zorgen dat onze activiteiten een minimale impact hebben op het milieu.

Sluit je aan bij onze modegemeenschap

Blijf op de hoogte van de laatste trends, nieuwkomers en exclusieve aanbiedingen door lid te worden van onze community. Volg ons op sociale media en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bedankt dat u voor Vintara Mode hebt gekozen. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw modereis!

Naam van de winkel: Vintara Mode
Adres: Oder 20, Unit A8209, 2491 DC, 's-Gravenhage, Zuid-holland, Nederland

✉️ - support@vintaramode.nl
💬 - Veel Gestelde vragen
📱 - +31620538563

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag: 08 :00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: Gesloten